Ξεκίνησε την Δευτέρα 17 Ιοιυνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, η καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο: «Προώθηση της Ανάγνωσης, της Δημιουργικότητας και της Καινοτομίας – Καλοκαίρι 2013» και θέμα: “Ο κόσμος στις Βιβλιοθήκες είναι πολύχρωμος” σε συνεργασία με τη Future Library και το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.

Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος! Φέτος τις αποχρώσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας θα τις δώσουν τα χρώματα.

Ενημερώσαμε τα παιδιά και τους γονείς για το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων, μοιράσαμε αφίσες και σελιδοδείκτες στους μικρούς μας φίλους.

Πραγματοποιήσαμε παρουσίαση-προβολή για την «Ιστορία των χρωμάτων» . Φέραμε σε …πέρας την εκστρατεία: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Βιβλιοθήκη!» με τοποθέτηση πολύχρωμων σημαδιών προς τη Βιβλιοθήκη.

Βάψαμε ομαδικά πολλά μέτρα χαρτί …Ψηφίσαμε το αγαπημένο μας χρώμα! Κολλάμε και γράφουμε την ιστορία του υφάσματος που φέρνει κάθε παιδί για να φτιάξουμε το πολύχρωμο πάτσγουορκ της Βιβλιοθήκης!

Πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις και μαθήματα εκμάθησης σκακιού , θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των δύο Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων.

Καλούμε τα παιδιά και τους μεγάλους να γνωρίσουν τις Βιβλιοθήκες του Δήμου μας!

Να γνωρίσουν τον πολύχρωμο κόσμο τους, μια όαση πολυχρωμίας, διαφορετικότητας, πολυφωνίας!

Να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να γνωρίσουν τον κόσμο των βιβλίων, να εκδηλώσουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφραστούν!

Πληροφορίες:
Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου τηλ. 2821 3 41774
Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικής Ενότητας Σούδας 2821 3 41221

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook