Αν και πολύ δύσκολα να τον έχει συμπαίκτη και στον Πλατανιά, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης γνωστοποίησε ότι άκουσε τα καλύτερα για την ομάδα από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στον Φωστήρα πριν από αρκετά χρόνια.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πλατανιά στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίστηκε αισιόδοξος αναφορικά με καλύτερη πορεία των "ερυθρολεύκων" σε σχέση την περσινή περίοδο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Σκληρή δουλειά» για να βοηθήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, την ομάδα του Πλατανιά να πετύχει τους στόχους της, υποσχέθηκε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, διετούς διάρκειας.
«Πιστεύω να κάνουμε κάτι καλύτερο από την αξιοπρεπή πορεία της ομάδας του Πλατανιά την περασμένη περίοδο», πρόσθεσε ο 24χρονος αμυντικός.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι σημαντικότεροι λόγοι που τον οδήγησαν να λάβει την απόφαση να αγωνιστεί με τον Πλατανιά ήταν η παρουσία στον πάγκο της Χανιώτικης ομάδας του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, «ενός καταξιωμένου τεχνικού«, καθώς και «ο τρόπος προσέγγισης από τη Διοίκηση και ειδικότερα από τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη».
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Πλατανιά αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Πλατανιά από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες παλαιότερα, στον Φωστήρα».Λευτέρης Αντωνακάκης