Ένας Κινέζος που δεν μπόρεσε να ελέγξει το θυμό και τη ζήλια του, χάραξε το πρόσωπο της συζύγου του, παραμορφώνοντάς την, μόνο και μόνο επειδή υποπτευόταν, ότι τον απατά.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας “China Hush”, σύμφωνα με την οποία ο Wei Shengxiong και η σύζυγός του, Xiaowei, είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά, που κατέληξε στο δέσιμο της Xiaowei και τη χάραξη του προσώπου της.

Ο λόγος για τον οποίο καβγάδισαν, ήταν επειδή ο Wei είχε υποψίες, ότι η σύζυγός του τον απατά, οπότε αποφάσισε να ξεσπάσει την οργή του, χαράσσοντας της τη λέξη “ταπείνωση”, ώστε αφενός να την εκθέτει στα μάτια των συμπολιτών της και αφετέρου “να την κάνει έτσι, ώστε κανένας άνδρας να μην μπορεί να την αγαπήσει ή να θέλει να είναι μαζί της”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Ανατριχιαστική λεπτομέρεια… αφού χάραξε τη λέξη στο πρόσωπό της, έτριψε στάχτες στην πληγή, για να μείνει το χρώμα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δε φαίνεται μετανιωμένος. Αντίθετα, δηλώνει ότι εκείνη “επέλεξε” την παραμόρφωσή της, αφού όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της Αστυνομίας, που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, οι επιλογές της Xiaowei ήταν:

Πρώτον, να υποβληθεί σε αγγειεκτομή και να κλειστεί στο σπίτι, ασχολούμενη αποκλειστικά με τη φροντίδα των παιδιών της, δεύτερον, ο εραστής της να δώσει αποζημίωση στο σύζυγό της, τρίτον, η ίδια, ο εραστής της και ο σύζυγός της να απευθυνθούν σε δικαστήριο για την επίλυση της διαφοράς τους και τέταρτον, να υποστεί την παραμόρφωση από το σύζυγό της.

“Το μόνο που θέλω, είναι να πάρω διαζύγιο, να κάνω πλαστική επέμβαση και να συνεχίσω τη ζωή μου. Το πρόσωπό μου έχει ήδη καταστραφεί. Πρέπει να φοράω μάσκα κάθε φορά που βγαίνω έξω από το σπίτι μου”, δήλωσε η Xiaowei.


cosmo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook