Την κοινή τους στάση καθορίζουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ενόψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, όπως είχε αποκαλύψει και από το πρωί το newpost, συναντώνται αυτήν την ώρα στη Βουλή προκειμένου να «κατέβουν» με κοινή αντιπρόταση στο σχέδιο Σαμαρά για τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση. Οι δύο άνδρες αναμένεται να υιοθετήσουν μια κοινή στάση αλλά και να οριοθετήσουν και να καθορίσουν τις κόκκινες γραμμές.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες ώρες ενώ δεν φαίνεται να υπαναχωρούν από την θέση τους για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο επιθυμούν η όποια εκκαθάριση στην ΕΡΤ να γίνει με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ανοιχτή με όλο το προσωπικό της και εκτιμάται πως είναι δύσκολο να αποδεχτούν τα εναλλακτικά σενάρια του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι τόνοι τις δύο τελευταίες μέρες από στελέχη της Ιπποκράτους αλλά και τη Αγίου Κωνσταντίνου έχουν ανέβει σε βαθμό που κανείς πια να μην μπορεί να προεξοφλήσει το σημερινό αποτέλεσμα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Την ίδια ώρα από την Αγίου Κωνσταντίνου διαψεύδουν τις διαρροές σύμφωνα με τις οποίες ο Φώτης Κουβέλης δεν θα παραστεί στη σύσκεψη εάν δεν δει «άσπρο» στην οθόνη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook