Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από δικαστήριο της Αυστραλίας ο 41 ετών Adrian Bayrley ο οποίος, στις 22 Σεπτεμβρίου του 2012, βίασε και σκότωσε την Jill Meagher.

Με εξαιρετική ικανοποίηση άκουσαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας την ποινή που επιβλήθηκε στον δράστη, καθώς, το δικαστήριο δεν του επιτρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνει οποιαδήποτε αίτηση αποφυλάκισης πριν κλείσει τα 76 του χρόνια!

\"\"

Ιστορικό:

Η ιρλανδικής καταγωγής Jill Meagher, εργαζόμενη στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ΑΒC, (Australian Broadcasting Corporation), εξαφανίστηκε το βράδυ της 21 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Τελειώνοντας από την εργασία της, πέρασε από κάποιο μπαρ να πιει ένα ποτό. Εκεί την είδε και ο δράστης ο οποίος την ακολούθησε στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της, κάτι που εντελώς τυχαία καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας.

\"\"

Μετά από λίγη ώρα πλησίασε την κοπέλα και της ζήτησε να τον φιλήσει. Εκείνη αρνήθηκε και ο Bayrley αφού την χτύπησε, την έσυρε σε κάτι θάμνους και την βίασε, για να ολοκληρώσει το έγκλημά του αποτελειώνοντας το ανυπεράσπιστο θύμα του με ένα φρικτό στραγγαλισμό.

\"\"Πέντε ημέρες μετά το έγκλημα, και με τα social media να έχουν διαδώσει το επίμαχο βίντεο που έδειχνε τον δολοφόνο να τρέχει πίσω από το θύμα του, οι Αρχές καταφέρνουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να συλλάβουν τον Adrian Bayrley που ομολόγησε με κυνισμό τις πράξεις του, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα στην Αστυνομία και τον αυτοσχέδιο τάφο που ετοίμασε για το θύμα του, ένα ρηχό λάκκο 45 χιλιόμετρα μακρυά από το σημείο του εγκλήματος.

Οι ανακρίσεις όμως αποκάλυψαν όλο το μέγεθος της εγκληματικής του φύσης, καθώς, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ήταν ο δράστης τουλάχιστον 20 ακόμη βιασμών γυναικών οι οποίες έγιναν μέσα σε διάστημα 23 ετών, από τότε δηλαδή που ο ίδιος ήταν έφηβος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος των πράξεών του ήταν ήδη γνωστό στις διωκτικές Αρχές της χώρας και γι\’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τελούσε «υπό επιτήρηση».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook