Ένας αγώνας που δεν περιελάμβανε ανταγωνισμό αλλά ομοψυχία των συμμετεχόντων.

Δε στόχευε σε ατομικές επιδόσεις αλλά στην επίτευξη ενός κοινού ρεκόρ… ανθρωπιάς.

Ο αγώνας Run Greece – Run Ηράκλειο που οργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές στους αγώνες πόλης 5 χλμ και 10 χλμ.

Όλοι οι δρομείς με τη συμμετοχή τους και μόνο, περνώντας από την ειδική αψίδα της WIND, συνέβαλαν στην υποστήριξη της \”Ηλιαχτίδας\”, ενός ιδρύματος για τη φροντίδα παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Συγκεκριμένα για κάθε δρομέα που περνούσε την αψίδα, η WIND πρόσφερε 3 ευρώ στην \”Ηλιαχτίδα\”

\"\"


Eκτός από τους δρομείς \”τρέχουν\” και οι προσφορές της WIND για όλη την Κρήτη

Αυτές τις μέρες ωστόσο, δεν έτρεξαν μόνο οι δρομείς στο Ηράκλειο και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις με αφορμή τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Έτρεξαν και οι προσφορές της WIND σε όλα τα καταστήματα σε όλες τις υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet.

\"\"

Τρεις προσφορές θα ισχύουν για όλη την Κρήτη, όλο τον Ιούνιο.

Πρόκειται για:

  1. Το WIND TO ALL με 1.000 λεπτά προς όλους, με προσφορά από 50€ το μήνα, μόνο 35€
  2. Για Σταθερή, Κινητή και internet, όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα, το περίφημο wind one Large μόνο με 39,90€ το μήνα από 64,90€
  3. Για πρόσβαση στο internet μέσω smartphone ή tablet προσφέρουμε το πρόγραμμα Mobile Broadband control 30GB από 49,90€ μόνο 24,90€ το μήνα και επιπλέον ΔΩΡΟ ένα USB modem stick 21 Mbps

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή καταστημάτων WIND Κρήτης και Ρόδου, Κωνσταντίνο Τομαζινάκη:

\”Η προσφορά που ήταν τοπική για το Ηράκλειο και ήταν απόλυτα συνδεδεμένη με τους αγώνες (έχει αθλητική χροιά) ήταν ότι για κάθε νέα σύνδεση κέρδιζε ο συνδρομητής μία δωροεπιταγή 30 ευρώ για αθλητικά είδη από τα καταστήματα Cosmos Sport. Ακόμα, στους ήδη ή και νέους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G, τα καταστήματα WIND του Ηρακλείου, πρόσφεραν με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας 5€, επιπλέον 300ʼ χρόνο ομιλίας προς όλους για 3 μήνες. Δηλαδή 100 ευρώ παραπάνω για όσους τυχερούς το επέλεξαν. Όλα αυτά μέσα στον Ιούνιο το μήνα του τρεξίματος για το Ηράκλειο και τη WIND\”

\"\"
ο κ. Κωνσταντίνος Τομαζινάκης

Αλλά και για όσους κυκλοφορούν και συναντήσουν τις κοπέλες της WIND που θα μοιράζουν τα τυχερά κουπόνια θα κερδίσουν χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση, απίθανα δώρα για όλους.

Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με 30 μέρες Δωρεάν Internet και πολλά ακόμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook