Την πιθανότητα παρουσίασης στη Κωνσταντινούπολη των δυνατοτήτων του νέου επιχειρηματικού πάρκου (ΕΠΙΧΕΙΠΑ) που θα δημιουργηθεί στα Χανιά με στόχο την προσέγγιση Τούρκων επενδυτών, συζήτησαν μεταξύ άλλων σήμερα ο Εμπορικός ακόλουθος Πρεσβείας της Τουρκίας στην Ελλάδα Ισμαήλ Τουλουκσού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μαργαρώνη.

Οι εμπορικές αποστολές, μια πιθανή και επιθυμητή αεροπορική σύνδεση Χανίων – Τουρκίας και η προώθηση των τοπικών προϊόντων εκατέρωθεν, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σε πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας.

Οι κ.κ. Τουλουκσού και Μαργαρώνης εξέτασαν ανά τομείς τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναπτυχθούν καλύτερα οι εμπορικές σχέσεις, ενώ πρόταση για διοργάνωση μιας εμπορικής αποστολής στην Τουρκία με Χανιώτες επιχειρηματίες σε σύντομο χρόνο – πρόταση του Τούρκου Εμπορικού ακολούθου – έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Παρόντες στη συνάντηση η γραμματέας του Εμπορικού Τμήματος της Τουρκικής Πρεσβείας κ. Ουφούκ Σαράτσογλου και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Παπαβασιλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook