Το απόγευμα της Τετάρτης (19/06) στη Μοναχή Ελιά υπάρχει ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα για τον Παγχανιακό.
Σε αυτό θα αναμετρηθούν οι γονείς με τα παιδιά τους που είναι στην Ακαδημία του ιστορικού συλλόγου.
Την Πέμπτη (27/06) το \”μενού\” έχει μουσική βραδιά που θα αποτελέσει ουσιαστικά γιορτή για τον τίτλο στη Β\’ Ε.Π.Σ. Χανίων και την άνοδο στην Α\’ ΕΠΣΧ.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Ένα από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά σωματεία των Χανίων ο Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ βρίσκει ξανά το βηματισμό του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι των Χανίων. Μετά από μια γόνιμη χρονιά, τόσο στην δημιουργία Ακαδημιών ποδοσφαίρου, όσο και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β΄ τοπικής κατηγορίας Χανίων, ήρθε η ώρα να φορτίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας παίζοντας και διασκεδάζοντας… 

– Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στη Μοναχή Ελιά (ώρα 7:00 το απόγευμα «ΜΕΓΑΣ» ποδοσφαιρικός αγώνας. Οι Ακαδημίες του Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ, θα αντιμετωπίσουν τους μπαμπάδες των ποδοσφαιριστών… Ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη δεν θα υπάρξει! 

– Την Πέμπτη 27 Ιουνίου ώρα 10 το βράδυ διοργανώνουμε μουσική βραδιά με το συγκρότημα του ΜΑΝΟΥ ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ στο χώρο της παλιάς πισίνας του Ξενία (Δυτική Τάφρος), απέναντι από το Καφέ «Πεντάγωνο». Θα βραβεύσουμε την Πρωταθλήτρια ομάδα μας της Β΄ ΕΠΣ Χανίων, πίνοντας και χορεύοντας για όσο αντέξουμε… Το εισιτήριο θα είναι 5 € για την ενίσχυση του Σωματείου μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Σας θέλουμε όλους κοντά μας να μας στηρίξετε και να μας δώσετε τη δύναμη που χρειαζόμαστε για μια πιο δυναμική παρουσία στην ποδοσφαιρική πόλη των Χανίων.

ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook