Κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν μια γυναίκα να επιτίθεται σε ένα ζευγάρι που φαίνεται να συζητά δίπλα σε μια κολώνα και να αρπάζει τη γυναίκα, να τη ρίχνει στο έδαφος και να τη σέρνει μέχρι την άκρη μιας ρεματιάς.

Στη συνέχεια τη σπρώχνει πάνω στα βράχια σε βάθος έξι μέτρων.

Το περιστατικό συνέβη στην Αρεκίπα του Περού, όταν η επιτιθέμενη εντόπισε τον άπιστο άντρα της σε τρυφερό ενσταντανέ με την ερωμένη του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Inquisitr ο άπιστος σύζυγος, το όνομα του οποίου είναι Renezo Saavedra, μόλις είδε την εξαγριωμένη γυναίκα του παράτησε την ερωμένη στα κρύα του λουτρού, αφήνοντάς τη στο… έλεος της συζύγου του.

Όμως η Lisset Lupo Mamani, τυφλωμένη από τη ζήλεια, κατευθύνεται προς την 25χρονη Sandra Bruna Morales και δε σταματά μέχρι που τη ρίχνει στη ρεματιά!

Λίγα λεπτά αργότερα το θύμα της επίθεσης κατάφερε να σκαρφαλώσει και σύμφωνα με τοπικά μέσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για μώλωπες και μικροτραυματισμούς.

Ερωτηθείσα για το περιστατικό η σύζυγος του… ερωτιάρη Renezo, ανέφερε ότι δε θυμόταν να τη ρίχνει στη ρεματιά, παρά μόνο να την τραβά από τα μαλλιά, προσθέτει το δημοσίευμα.

Για την ιστορία η Lisset Lupo χώρισε από τον άντρα της.


newsbeast.gr