Για την κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε τηλεοπτική εκπομπή. Την ίδια ώρα που εφημερίδα αποκαλύπτει τι κάνει στην Ρώμη.

«Ο Σάκης Μπουλάς είναι καλά. Περνάει διάφορα, όμως, γράφεται ότι πεθαίνει, ότι κάνει, ότι ράνει…». Aυτό δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Μεσημεριανή Μελέτη σχετικά με την υγεία ενός από τους πιο στενούς φίλους του πατέρα της. Προσθέτοντας πως «Είναι άσχημο να διαβάζεις στο Ίντερνετ ότι πεθαίνεις! Είναι άσχημο και αστείο παράλληλα».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Espresso με δημοσίευμά της επισημαίνει ότι ο Σάκης Μπουλάς, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα, έχει ταξιδέψει στην Ρώμη και κάνει ραντεβού με γενετιστές προκειμένου να βρει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με δήλωση ατόμου του στενού του περιβάλλοντος «Λέγεται ότι έχει έρθει σε επαφή με διακεκριμένους γενετιστές στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, με σκοπό να ακολουθήσει μια πολύ προχωρημένη αγωγή που θα τον βοηθήσει να επανέλθει ο οργανισμός του σε υγιή επίπεδα».

\"\"

Ενώ το ίδιο άτομο επισημαίνει πως «Ο Σάκης, επειδή στο παρελθόν έχουν γίνει γνωστά διάφορα προβλήματα υγείας, ενοχλείται πολύ με το να βγαίνει η φήμη ότι είναι μονίμως άρρωστος. Αυτό που τον χαλάει είναι να λέγονται και να γράφονται πράγματα για εκείνον- και μάλιστα σε ώρες που έχει την αγωνία του να βγει νικητής- χωρίς να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook