Η ΑΝΕΚ LINES, συνεπής στο ραντεβού της στις διεθνείς εκθέσεις, ταξίδεψε από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουνίου 2013, στο Μόναχο για τη Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών “TRANSPORT LOGISTICS, αποτελώντας μία από τις 5 ελληνικές εταιρείες που μετείχαν.

Η Transport Logistic αποτελεί θεσμό στον κόσμο των μεταφορών, παρουσιάζοντας σχεδόν το σύνολο των υπηρεσιών, τεχνολογιών και προϊόντων του χώρου, όπως, υπηρεσίες τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές, ροή και αποθήκευση υλικών, ενώ κάλυψε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη χερσαία, θαλάσσια, εναέρια, οδική και σιδηροδρομική μεταφορά, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (οχήματα, εξοπλισμός, υπηρεσίες).

Η Transport Logistic αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση παγκοσμίως στον κλάδο των μεταφορών και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Φέτος, στην έκθεση συμμετείχαν περισσότερες από 55 χώρες-εκθέτες, οι οποίοι προσέλκυσαν πάνω από 53.000 εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο

Η ΑΝΕΚ LINES με εντυπωσιακά περίπτερα, άρτια οργανωμένη συμμετοχή και κορυφαίες υπηρεσίες, για μία ακόμα φορά εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα του κλάδου στο διεθνές κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook