Το γραφείο τύπου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ανοικτοί Ορίζοντες» θα βρίσκεται το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου στη Νεάπολη και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 26 Ιουνίου, στην είσοδο του Νοσοκομείου και στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Αγίου Νικολάου.

Οι συγκεκριμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις γίνονται προκειμένου να πληροφορηθούν οι πολίτες για τις δράσεις που υλοποιούνται στο εν λόγω πρόγραμμα για άνεργους.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων του προγράμματος για την απασχόληση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ανοικτοί Ορίζοντες» λήγει την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

Η Πράξη αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ενεργειών και δράσεων, που έχει στόχο την αποτελεσματική ενσωμάτωση στην εργασία 100 ανέργων, εγγεγραμμένων στους καταλόγους του ΟΑΕΔ, νέων επιστημόνων και ασφαλισμένων στον ΟΓΑ, βάσει διαγνωσμένων αναγκών των ιδίων αλλά και της τοπικής αγοράς εργασίας της περιοχής παρέμβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους παρακάτω Φορείς.

* Αναπτυξιακή Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ
Αργυροπούλου 3 – Τηλέφωνο: 28410 91110

* Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου
Δημαρχείο Τζερμιάδων – Τηλέφωνο: 2844 340144

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η αίτηση συμμετοχής καθώς και οι σχετικές πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Α.Σ «Ανοικτοί Ορίζοντες»: www.anoiktoiorizontes-anlas.gr

Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook