«Στα 91 μου έχω δει τα πάντα. Έχω κάνει παιδιά και εγγόνια. Έχω γνωρίσει την δόξα του γιου μου και την δική μου. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Έχω παντρευτεί και χωρίσει 4 φορές. Έχω αφήσει άντρες στην εκκλησία. Και έχω γνωρίσει τους πάντες.

Όλους τους πρωθυπουργούς, όλους τους σταρ, όλες τις βασιλικές οικογένειες». Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail η Τζάκι Κόλινς που μένει σε μια έπαυλη στην Σαντα Μόνικα και είναι στενή φίλη με την 86χρονη μητέρα της Σερ, την 83χρονη μητέρα του Μάικλ Τζάκσον και την 96χρονη Ζα Ζα Γκαμπόρ.

\"\"

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το έχει παρακάνει λίγο με τις πλαστικές επεμβάσεις «Το ξέρω ότι έχω κάνει παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι να μοιάζω με σκίουρο που μασάει καρύδια».

\"\"

Και αυτό παρά το γεγονός ότι πηγαίνει σε άλλες πολιτείες για να κάνει τις πλαστικές της «Το ότι έχουν τα γραφεία τους στο Beverly Hills και έχουν πελάτες όλους τους σταρ δεν σημαίνει κάτι. Έχεις δει πως μοιάζουν οι περισσότεροι σταρ; Σαν να τους έχει χτυπήσει κεραυνός. Οι πλαστικοί εδώ είναι κομπογιαννίτες. Για αυτό και εγώ πηγαίνω αλλού».

\"\"

Όσον αφορά το μυστικό της μακροζωίας της, αυτό είναι το σπανάκι «Κάθε πρωί για πρωινό βράζω ένα σακούλι σπανάκι και βάζω από πάνω ένα αυγό. Αυτό είναι το μυστικό μου. Επίσης παίζω πιάνο δυο ώρες την ημέρα, κάνω μαθήματα για κλακέτες τρεις φορές την εβδομάδα και έχω ένα άντρα που είναι 30 χρόνια μικρότερος μου».

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook