Την εκτίμηση ότι θα ληφθούν νέα μέτρα και η χώρα μας θα αναγκαστεί να υπογράψει νέα δανειακή σύμβαση, η οποία «θα αφορά και κούρεμα καταθέσεων» εξέφρασε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Επίσης, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το θέμα της ΕΡΤ προέκυψε τεχνητά και «επιλέχθηκε να γίνει από τη μεριά του κ. Σαμαρά την ώρα της αποτυχίας των αποκρατικοποιήσεων της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ και από ότι φαίνεται και του ΟΠΑΠ». Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι «το κενό το οποίο έχει δημιουργηθεί από την «τρύπα» των εσόδων είναι 4,6 δισεκατομμύρια».

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί συζητούν το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης «αλλά δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό».

Το νέο μνημόνιο, η τέταρτη δανειακή σύμβαση θα αφορά και το «κούρεμα» των καταθέσεων, διότι, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «αυτό το θέμα θα προκύψει λόγω του ότι η πραγματική «τρύπα» που υπάρχει είναι 50 δισ».


kathimerini.gr από AΠE-MΠΕ