Τον Δήμο Πλατανιά για την δεκαετή παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε στον ερασιτέχνη Πλατανιά ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.
Εκτός της Δημοτικής Αρχής οι \”ερυθρόλευκοι\” ευχαριστούν τον Ατρόμητο Μάλεμε και τις υπόλοιπες ομάδες του Δήμου για την καλή συνεργασία που υπάρχει τόσα χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιάννη Κασσελάκη, Γιάννη Κλουβιδάκη, Γιώργο Αγοραστάκη, Μανούσο Βολάνη, Μανώλη Νταγκουνάκη και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, για την ομόφωνη απόφαση, με την οποία παραχωρήθηκε στον Α.Ο. Πλατανιά η χρήση του Δημοτικού Γηπέδου Μάλεμε για χρονικό διάστημα δέκα ετών.

Η κατανόηση, η σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας και η πραγματικά αγαστή συνεργασία μεταξύ της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και του Δήμου Πλατανιά, σε μία σειρά από θέματα, είναι μία από τις παραμέτρους, που έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανοδική πορεία της ομάδας του Πλατανιά, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής της (Ακαδημίες).

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τον Δήμο Πλατανιά, το Δημοτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη για τη διαχρονική τους στήριξη και εκφράζει την πεποίθηση ότι η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, γεγονός που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει τόσο για την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, όσο και για τον Δήμο Πλατανιά.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Ατρόμητου Μάλεμε καθώς και τις Διοικήσεις των όμορων τοπικών ομάδων του Δήμου Πλατανιά για τη διαχρονικά καλή συνεργασία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook