Με ταχύτατους ρυθμούς, η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.) η οποία και διαχειρίζεται τις παραλίες, φρόντισε έτσι ώστε να είναι όλες έτοιμες για να υποδεχτούν ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Σε όλο το μήκος των ακτών, από την Αμουδάρα μέχρι το Φόδελε, τα συνεργεία δούλεψαν εντατικά και καθάρισαν – σε συνεργασία και με εθελοντικές οργανώσεις – τις ακτές οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει αν δέχονται τους λουόμενους.

Αμουδάρα, Παντάνασσα, Παλαιόκαστρο, Μαδέ, Λυγαριά, Αγία Πελαγία, Ψαρομούρα, Μονοναύτης, Φόδελε, καθώς και πολλά μικρά κολπάκια, προσφέρουν στους επισκέπτες ό,τι επιθυμούν για την καλοκαιρινή τους εξόρμηση.

Για την ασφαλή κολύμβηση, έχουν αναλάβει καθήκοντα 13 ναυαγοσώστες (7 εκ των οποίων στην Αμουδάρα), ενώ έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες σε αρκετά σημεία.

Έχουν επίσης τοποθετηθεί και εφέτος οι δυο ειδικές καμπίνες Ατόμων με Αναπηρία στην Αμμουδάρα (στις εκβολές του Αλμυρού) και στην Λυγαριά, όπου με τη χρήση ειδικών, πλωτών αμαξιδίων μπορούν τα ΑμεΑ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και να πραγματοποιούν τις απαραίτητες θεραπείες μέσα στο νερό.

Ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Μανόλης Παπαδομανωλάκης, καθώς και όλα τα στελέχη της εταιρείας, από την αρχή της περιόδου έχουν διαμορφώσει τις συνθήκες για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενώ σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις κάθε περιοχής και τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους, προετοιμάζουν πολυποίκιλες δράσεις για τους επισκέπτες.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook