Παγκρήτια σύσκεψη φορέων διοργανώνουν τα φιλοζωικά σωματεία του νησιού το Σάββατο 30 Απριλίου 2011. Βασικό θέμα συζήτησης είναι: «Αποφάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση της μάστιγας των κακοποιήσεων στην Κρήτη, τη μη τήρηση στοιχειωδών κανόνων ευζωίας και την κατάργηση των δεμένων σε βαρέλια ζώων. Οι συνέπειες στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική εικόνα του νησιού μας».

Αρωγοί στην προσπάθεια που κάνουν οι εθελοντές και τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων της Κρήτης είναι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, η Εισαγγελία Εφετών Κρήτης, η Περιφέρεια και οι Δήμοι Κρήτης, εκπρόσωποι των οποίων θα παραστούν και θα είναι βασικοί ομιλητές.

Στη σύσκεψη αυτή θα παραστούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας και άνθρωποι του πνεύματος.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (23 σωματεία), η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 110 Ζωοφιλικών Σωματείων και τα Φιλοζωικά Σωματεία Κρήτης αναφέρουν ότι η παρουσία όλων για την επιτυχία της σύσκεψης αυτής είναι απαραίτητη και η συμβολή εκείνων που ενδιαφέρονται στην προστασία των ζώων θα είναι καθοριστική.

Η Παγκρήτια αυτή συνάντηση προβληματισμού και αποφάσεων θα γίνει στις 30/4 στις 10:30 στην αίθουσα «Πολλαπλών Χρήσεων» Δήμου Ηρακλείου (παλιά Λαχαναγορά).

zoosos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook