Αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ άφησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποκαλυπτοντας, μάλιστα, ότι υπάρχει έγγραφο, ένα non paper με τη συμφωνία και των τριών πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.

Αιχμές κατά της ΔΗΜΑΡ άφησε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι είχε υπάρξει «άτυπη συμφωνία» μεταξύ των εταίρων για το πλαίσιο του μεταβατικού φορέα της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά τελευταία στιγμή, όπως είπε, ο Φώτης Κουβέλης προσήλθε με άλλες θέσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε ότι έμενε μόνο να καθοριστεί ο αριθμός των εργαζομένων και ότι ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει την πρόθεση να αυξηθεί ο αριθμός.

«Περιμένουμε αποσαφήνιση των θέσεων της ΔΗΜΑΡ. Ελπίζουμε σε συνέχιση στήριξης από τη ΔΗΜΑΡ» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει «στον δρόμο που έχει ανάγκη η πατρίδα, στις μεταρρυθμίσεις».

Σύμφωνα πάντως, με το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Χατζησωκράτη, ο οποίος επίσης φιλοξενήθηκε στο πάνελ του ΑΝΤ1, «ο Φώτης Κουβέλης λέει ότι δεν υπάρχει κανένα χαρτί, ο κάθε αρχηγός κρατούσε τις σημειώσεις του».

tanea.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook