Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, κα Ελένη Δοξάκη, και τo στέλεχος της ίδιας Διεύθυνσης και πρώην Δήμαρχο Κισσάμου, κα Φρόσω Σκουλάκη, επισκέφτηκε χθες, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, περιοχές του Δήμου Κισσάμου όπου εκτελούνται έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι φορείς παρακολούθησαν τις εκτελούμενες εργασίες στο δρόμο Καλουδιανά-Χρυσοσκαλίτισσα, που αφορούν στην αποκατάσταση και αντικατάσταση οδοστρωμάτων και στην αντιστήριξη πρανών στο τμήμα Τοπόλια-Κατσοματάδων.

Ο κ. Βουλγαράκης και τα Στελέχη της Π.Ε. Χανίων διαπίστωσαν την καλή πρόοδο των εργασιών, όπως και την εντυπωσιακή εκτέλεση του έργου αντιστήριξης πρανών στη σήραγγα Τοπολίων, ένα από τα πιο εξειδικευμένα έργα στην Κρήτη το οποίο αξίζει, όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, να επισκεφτούν οι Πολιτικοί Μηχανικοί του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τ.Ε.Ε.

Το επιτελείο της Π.Ε. διαπίστωσε επίσης ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο στη γέφυρα της Καλυβιανής, όπως και η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή.

Ο κ. Βουλγαράκης συνεχάρη όλους τους συνεργαζόμενους στα έργα και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους.