Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία του Πλατανιά για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα των Χανίων η "πρώτη" θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους.
Καθόλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιείται μία απογευματινή προπόνηση.
Παράλληλα, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα γίνουν οι αιματολογικές και οι καρδιολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, ενώ την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις.
Τις δύο επόμενες εβδομάδες (από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου) το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά Χανίων θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Καρπενήσι, από τις 13 έως τις 26 Ιουλίου. Η ομάδα θα αναχωρήσει από τα Χανιά την Παρασκευή 12 Ιουλίου.
Σημειώνεται, τέλος, ότι ήδη έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό ο σχεδιασμός της Π.Α.Ε. για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση το επόμενο διάστημα.Λευτέρης Αντωνακάκης