Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων, η δήμαρχος Φαιστού απέστειλε ανοιχτή επιστολή θέλοντας να συγχαρεί όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Στην επιστολή της η Δήμαρχος αναφέρει:

\”Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις. Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένειά σας.

Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες σας, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθειά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι και φέτος στα σχολεία του Δήμου Φαιστού, αρκετοί μαθητές, πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, καθώς κατάφεραν να αγγίξουν το «άριστα», γεγονός που δικαιώνει τον αγώνα που δώσατε εσείς και οι καθηγητές σας.

Ως Δήμος Φαιστού, και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αισθάνομαι υπερήφανη για αυτή σας την προσπάθεια και θεωρώ υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν ως μελλοντικοί πλέον επιστήμονες να επιστρέψετε στις ρίζες σας, να ενταχθούν δημιουργικά στην κοινωνία μας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, συμβάλλοντας στην πρόοδό της. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε εκείνους που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ότι θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους ολόψυχα να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη. Το μέλλον ανήκει σε εσάς\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook