Επίθεση με καλάσνικωφ εναντίον καταστήματος εμπορίας γούνας στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, απαλύφτηκε με το πρωτο φως της ημέρας την Παρασκευή, πράξη που επιβεβαιώνει τον «πόλεμο» που χρόνια τώρα έχει ξεκινήσει εναντίον ομοειδών επιχειρήσεων της περιοχής με ανάλογα χτυπήματα.

Το γουναράδικο που ανήκει σε δύο αδέρφια από πόλη της βορείου Ελλάδος έγινε «κόσκινο» από τις σφαίρες του καλάσνικοφ που έπληξαν την τζαμαρία και καρφώθηκαν στον τοίχο και άλλα σημεία της επιχείρησης.

Το κατάστημα την ώρα των πυροβολισμών, γύρω στις 3.10 π.μ. ήταν κλειστό.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, αναφέρουν ότι στο κατάστημα υπάρχει μια εσωτερική κάμερα, η οποία όμως δε «βλέπει» στο δρόμο, ενώ η κάμερα από άλλο γειτονικό κατάστημα δεν κατέγραφε.

Το συγκεκριμένο γουναράδικο λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια και οι ιδιοκτήτες του φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι δε γνωρίζουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τους πυροβολισμούς και πως εκείνοι ούτε δέχτηκαν καμία απειλή, αλλά ούτε έχουν διαφορές με κανένα ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν μια τέτοια πράξη.


ΠΑΤΡΙΣ - Θάνος Περβολαράκης