Ύστερα από μήνες η Courteney Cox αποκάλυψε την πραγματική αιτία που έφερε τον χωρισμό με τον David Arquette… Ο εθισμός του στο σεξ. Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η ηθοποιός δήλωσε ότι ο σύζυγός της ήθελε να κάνει συνέχεια σεξ… όπου βρισκόταν και στεκόταν.

Όπως ανέφερε, ακόμη και σε πρόσφατο ταξίδι με την εξάχρονη κόρη τους στην Disneyworld εκείνος έψαχνε σημείο για να την… ξεμοναχιάσει. «Δεν ήταν το μέρος για κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ πρωί. Αυτό ήταν το πρόβλημα στη σχέση μας. Όποτε χρειαζόμουν παρηγοριά, δεν είχε καν την ικανότητα να βάλει απλώς τα χέρια του γύρω μου να με αγκαλιάσει, αλλά ήθελε μόνο σεξ», εξομολογήθηκε η σταρ, ενώ μοιράστηκε με τους ακροατές και το μυστικό της ότι ο άνδρας της ερεθίστηκε ακόμη και με το πένθος της για τον πατέρα της.

Όπως είπε, ενώ εκείνη θρηνούσε την απώλεια, ο σύζυγός της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, προτίμησε να την πάει στο κρεβάτι παρά να σκουπίζει δάκρυα. «Ήταν κάπως, ‘ω τι κρίμα που πέθανε ο μπαμπάς σου, θέλεις να γ…ε;’. Αυτή είναι η αλήθεια». Η ηθοποιός μίλησε και για τις μεγάλες διαφορές προσωπικοτήτων τους. «Αγαπιόμαστε πραγματικά. Έχουμε πολλά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, αλλά είμαστε τόσο διαφορετικοί. Εγώ είμαι σπιτόγατος, μ’ αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι αλλά δεν το λατρεύω κιόλας. Από την άλλη, ο David -δεν πίνει πλέον, είναι εντελώς νηφάλιος – θέλει να βγαίνει και να χορεύει. Είναι ωραίος τύπος. Πολύ εξωστρεφής, ενώ εγώ είμαι εσωστρεφής».

Η Courtney δεν σχολίασε τις φήμες που τη φέρουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Cougar Town». Χώρισε με τον David Arquette τον Οκτώβριο του προηγούμενου χρόνου ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

THE SUN

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook