Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στο \”Hello\” για την απόφαση της να εγκαταλείψει το modeling.

– Για το τέλος της καριέρας στο modeling

\”Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Όταν στη ζωή γεύεσαι πράγματα την κατάλληλη στιγμή πρέπει να είσαι ευγνώμων γιατί όλες αυτές οι εμπειρίες σε οδηγούν στο να γίνεις ένας ολοκληρωμένος και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, χωρίς απωθημένα.

Θα ήμουν ανειλικρινής αν έλεγα ότι δε μου έλειψε η δουλειά μου καθώς με τόσο κόπο και τρέξιμο έχτιζα μια καριέρα σε ένα δύσκολο χώρο.

Όλα όμως έχουν μια ημερομηνία λήξης.

Είναι καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απόγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις.

Ο κύκλος εκείνος έκλεισε αλλά τώρα εφόσον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά μπορώ να πειραματιστώ σε καινούργια πράγματα και να καταθέσω την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια.\”

– Για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της

\”Οι γονείς θα πρέπει με τις πράξεις τους και τη στάση ζωής τους να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση. Α μείνουμε μόνο στο να αποδεικνύουμε μόνο το σωστό ή το λάθος, νομίζω ότι είμαστε αποτυχημένοι.

Δεν μπορεί να μαλώνουμε τα παιδιά μας όταν λένε ψέματα και να λέμε εμείς πρώτοι ψέματα, όπως δεν μπορούμε να κρίνουμε τους γύρω μας και να απαιτούμε από τα παιδιά μας να μην κάνουν το ίδιο.

Ένας γονιός οφείλει να είναι όσο το δυνατόν ένα φωτεινό παράδειγμα για να μεγαλώσει ψυχικά υγιή παιδιά.

Προσπαθώ να βοηθάω τα παιδιά μου να είναι κοινωνικοποιημένα και να δημιουργούν φιλίες με τον κίνδυνο πάντα να απογοητεύουν γιατί οι φίλοι κρίνονται στα δύσκολα όχι στα εύκολα.\”

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook