Σε διαρκή περιφρούρηση των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ στο Ηράκλειο, καλεί τους πολίτες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής :

\”Το υπουργείο οικονομικών διέταξε την εκκένωση της ΕΡΤ! Η «παράνομη» κυβέρνηση εκδίδει αυταρχικά διατάγματα συμμόρφωσης των εργαζομένων της ΕΡΤ, στοχεύοντας την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό όλου του λαού!

Δε θα λυγίσουμε στους εκβιασμούς, δε θα φοβηθούμε, δε θα υποχωρήσουμε! Την Κυριακή 23 Ιουνίου είναι διεθνής ημέρα κινητοποίησης για την ΕΡΤ! Η μεγάλη λαϊκή συμπαράσταση, συνεχίζεται εντός και εκτός Ελλάδας! Η ΕΡΤ συνένωσε όλους τους δημοκράτες, όλους τους ανθρώπους που δε δέχονται το μαύρο, όλους όσους θέλουν να ζουν ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον Ηρακλειώτικο λαό, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχος, τους νέους και τις νέες, σε διαρκή εγρήγορση, σε έναν ανένδοτο αγώνα για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια! Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τα σωματεία, τα κινήματα, τις συλλογικότητες και τους φορείς σε συμπαράταξη, για την υπεράσπιση της ελεύθερης έκφρασης, για να μη γίνει η Ελλάδα στρατόπεδο αυταρχισμού, για να μην παγιωθεί η δημοκρατία εκτάκτου ανάγκης!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί όλες και όλους, σε έναν ανένδοτο ενωτικό αλληλέγγυο δημοκρατικό και ειρηνικό αγώνα υπεράσπισης της λειτουργίας της ΕΡΤ, με τους εργαζόμενους στη θέση τους και τους «φυτευτούς» σφουγγοκωλάριους της εξουσίας στο περιθώριο!

Όλοι και όλες στην ΕΡΑ Ηρακλείου, (παλιά γέφυρα Λίντο) όλο το τριήμερο, 22/23 και 24 Ιουνίου 2013, πιο μαζικά και μαχητικά από ποτέ, με φαντασία, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα, για να εμποδίσουμε την άλωση της δημοκρατίας και της ΕΡΤ, από τις δυνάμεις της διαπλοκής και του αυταρχισμού, για να σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα στους εργαζόμενους και να απαιτήσουμε άμεσα να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ και τη ζωή μας! Ας κάνουμε την ΕΡΑ Ηρακλείου χώρο συνάντησης, συναναστροφής, δημιουργίας και καλλιτεχνικής έκφρασης! Ας την κάνουμε μόνιμο στέκι δημοκρατίας και αγώνα! Καθημερινό Ραντεβού στην ΕΡΑ!

Ο λαός θα επιβάλει τη νομιμότητα! Παράνομη είναι η κυβέρνηση και όχι οι εργαζόμενοι!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook