Στο εξωτερικό για να εργαστεί σκέφτεται να φύγει για να εργαστεί ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση Πικραμμένου, Φραγκούλης Φράγκος, αφού δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Όπως αναφέρει η Real News, ο Φραγκούλης Φράγκος σκέφτεται να ξενιτευτεί για να αναλάβει τη διοίκηση ενός ελληνικού ομίλου επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Το σκέφτομαι. Η σύνταξή μου δεν αρκεί για να τα βγάλω πέρα. Θα δούμε».

Ο ίδιος σημειώνει πως αρνήθηκε μια σοβαρή θέση στο κράτος που θα του έδινε μισθό για μια αξιοπρεπή ζωή.

Αφού ευχαρίστησε για την τιμή έθεσε ως προϋπόθεση να αμβλυνθούν οι μειώσεις των μισθών από τον επαγγελματία οπλίτη μέχρι τον στρατηγό που είναι της τάξεως του 41%-54% στους μισθούς και άνω του 65% στις συντάξεις.

«Αυτό που συμβαίνει στο στράτευμα είναι πέραν του μέτρου. Μοιάζει με σφαγή. Ασφαλώς το χρέος όσων έχουν ταχθεί να φυλάνε την πατρίδα δεν επηρεάζεται.

Όμως πρέπει να ζήσουν και αυτοί με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια», δηλώνει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία, ασκώντας κριτική στους χειρισμούς Ερντογάν.

 «Ο Ερντογάν είναι πανέξυπνος, δυνατός ηγέτης που εκμεταλλεύτηκε την έσχατη εξαθλίωση που υπέστη η Τουρκία από την επέλαση του ΔΝΤ» αναφέρει.

«Το κόμμα του Ερντογάν εξαπλώθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Τουρκίας. Η τομή ήταν βαθιά. Ελέγχει τα ισλαμικά λύκεια, τις ακαδημίες, τις μυστικές υπηρεσίες, τη Δικαιοσύνη, εξουδετέρωσε το «βαθύ» κράτος με τρόπο γοργό και αποτελεσματικό και επέβαλε ένα ήπιο Ισλάμ. Αυτό που είναι απρόβλεπτο είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με τη φύση, τα έβαλε με τον έρωτα. Δεν είναι λίγο να συλλαμβάνονται οι νέοι επειδή φιλιούνται ή χαϊδεύονται στους δρόμους ή στο μετρό» επισήμανε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook