Μια εκούσια «απαγωγή» μιας κοπέλας στις Μοίρες Ηρακλείου, πήρε απρόσμενες διαστάσεις όταν ο 24χρονος αδελφός της , πήγε στο σπίτι της οικογένειας του «δράστη» και αφού αναζήτησε το «κλεμμένο» ζευγάρι χωρίς να το βρεί , φεύγοντας άρχισε να πυροβολεί, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε επίσημα και η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, σύμφωνα με τηλεφωνική καταγγελία 45χρονης Ηρακλειώτισσας, τα ξημερώματα της Παρασκευής (15-04), 24χρονος Ηρακλειώτης, πυροβόλησε τουλάχιστον 20 φορές κατά της οικίας της 45χρονης, καθώς και του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 53χρονου συζύγου της .

Σε αυτοψία που διενήργησαν Αστυνομικοί του Α.Τ. Μοιρών, , από τον αύλειο χώρο της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κάλυκες και από το εσωτερικό της, έξι βολίδες και πέντε θραύσματα βολίδων από πυροβόλο όπλο.

Στα πλαίσια ενεργηθείσας προανάκρισης του Α.Τ. Μοιρών προέκυψε ότι, ο 24χρονος μετέβη στην οικία της 45χρονης, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον γιό της, καθόσον απήγαγε εκούσια την αδελφή του.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Μοιρών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook