Τον Γιώργο Κατίδη φιλοξενεί η εκπομπή \”Πρωταγωνιστές\” στο MEGA με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα ακολούθησαν μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό.

Μετανιωμένος για το σάλο που προκάλεσε με τον ναζιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατίδης.

«Είναι μία ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν ήμουν μάγκας, ήμουν βλάκας. Ο προπονητής μου με έπιασε από το γιακά και με ρώτησε αν είμαι ναζιστής. Υπήρξε στιγμή που ευχήθηκα να μην είχα βάλει ποτέ αυτό το γκολ», εξομολογείται στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στο MEGA ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Το δελτίο τύπου της εκπομπής:

\”Ο Γιώργος Κατίδης, ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε την επιτυχία ενός γκολ χαιρετώντας ναζιστικά είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής αυτής της έκτακτης εκπομπής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε πάνω στον πανικό του εκείνη την ημέρα και για πρώτη φορά αφηγείται στην τηλεόραση τα πραγματικά περιστατικά.

Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει στους «Πρωταγωνιστές» είναι γιατί δεν θέλει να τον σταματούν στο δρόμο οι πιτσιρικάδες και να του λένε μπράβο για τον ναζιστικό χαιρετισμό.

«Θέλω να τους πω ότι δεν είμαι ένας μάγκας όπως μου λένε, αλλά ένας βλάκας, γιατί έκανα κάτι που δεν πίστευα».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook