Τη Δευτέρα (24/06) ξεκίνησαν τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μπορεί η διαδικασία για την ενίσχυση του ρόστερ να είναι σε εξέλιξη, αλλά παρόλα αυτά η αισιοδοξία για καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν ήταν διάχυτη στις τάξεις της χανιώτικης ομάδας.
Με 21 ποδοσφαιριστές και υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του Νίκου Ουσταμπασίδη, Βαγγέλη Μπέκα και Γιώργου Μουντάκη ξεκίνησε το τρέξιμο ο Πλατανιάς, ενώ \”παρών\” ήταν και ο νέος σκάουτερ της ομάδας Γιάννης Βλάχος.
Συγκεκριμένα στην \”πρώτη\” ήταν οι 4 τερματοφύλακες Κώστας Περιστερίδης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Αντώνης Κοκκαλάς και Βιτάλι Ζάλουντοκ και ακόμα οι Άλκης Δημήτρης, Φαμπιάν Στόλερ, Στέφανος Μαρτσάκης, Χουάν Αγκιλέρα, Νικηφόρος Τσοντάκης, Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, Νίκολα Μπέλιτς, Θωμάς Ναζλίδης, Γιώργος Εμμ. Γιακουμάκης, Αντώνης Ντεντάκης, Φανούρης Γουνδουλάκης, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Γιώργος Ν. Γιακουμάκης, Χρήστος Ιντζίδης και οι τρεις \”μικροί\” από την Κ20,Κώστας Γαλανίδης, Θοδωρής Τσικουδάκης και Οδυσσέας Ντούπης.
Απουσίαζε ο τραυματίας Καστέλς, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η άφιξη των Ζοάο Ντίας και Νταβίντ Τόρρες, όπως και του Μαρσέλο Λαμπάρθε.
Κατά συνέπεια λόγω της μη παρουσίας τους στην \”πρώτη\” παρελθόν οριστικά είναι αναλυτικά οι εξής ποδοσφαιριστές:
Φώτης Κηπουρός, Γιώργος Λαζαρίδης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Κουρτεσιώτης, Μηνάς Τζανής, Πέτρος Κανακούδης, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Τάσος Δέντσας, Ιγκόρ Μιρτσέτα, Γκαστόν Γκονζάλες, Ηλίας Αναστασάκος και Μάρκος Μαραγκουδάκης.
Για φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook