Με 17 άτομα, εκ των οποίων τα 11 είναι Χανιώτες, ταξίδεψε το πρωί η αποστολή του ΑΟΧ για την Αθήνα όπου από εκεί μετέβη οδικώς στον Πύργο. Οι «μπλε» πάνε στην πρωτεύουσα της Ηλείας με πολλές βασικές απουσίες και είναι δεδομένο, όπως είχε αναφέρει στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ο Προμπονάς, ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα ευκαιρίες.

 

Για τον ΑΟΧ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τσεσμελής, Ραπτάκης, Μποχώνης, οι τραυματίες Τεπετός, Γωνιωτάκης αλλά και ο βασικός γκολκίπερ Καλογεράκης, που αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική από την αποστολή.

Έτσι ο προπονητής του ΑΟΧ σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 17 χρονο τερματοφύλακα Στέλιο Χωραφάκη ώστε να πάρει την πρώτη του «γεύση» από παιχνίδι πρωταθλήματος σε μεγάλη κατηγορία. Ακόμα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Περράκης και Δρακάκης, ενώ είναι σίγουρο ότι σε αυτό θα βρίσκεται ο Πλουσής που, πέρα από το ότι λόγω στρατού και τραυματισμού δεν είχε συμμετοχές, προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και γκολ κόντρα στην Ρόδο, αλλά και ο Μποτωνάκης ως «παρτενέρ» του Ιασωνίδη στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα ίσως έχουμε το ντεμπούτο έστω και σαν αλλαγή του επίσης 17 χρονου Κώστα Ταταράκη, ενώ στην αποστολή είναι και ο ανέτοιμος Τσιτλακίδης που μπορεί κιόλας να χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

Η αποστολή του ΑΟΧ είναι η εξής: Συροκάκης, Χωραφάκης, Μουντάκης, Παπακαστρήσιος, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Ιασωνίδης, Σελινιωτάκης, Αντωνόπουλος, Πλουσής, Τσάτσος, Δρακάκης, Περράκης, Βασσαδάκης, Κουλάκης, Τσιτλακίδης, Ταταράκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook