Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων: «Αδερφούλα μου σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά εκεί ψηλά, να μας βλέπεις και να μας προσέχεις – Θα δώσω στη μαμά σου και στην αδερφή σου ένα φιλί, αφού δεν είσαι εδώ να τους τα δώσεις»

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς οι τέσσερις 16χρονες και η 41χρονη μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Φίλοι και συγγενείς των κοριτσιών αλλά και άγνωστοι δεν έχουν σταματήσει από το Σάββατο να πηγαίνουν στο μοιραίο σημείο, ώστε να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, μητέρα ενός εκ των κοριτσιών, ξέφυγε από την πορεία του, ενώ κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, προσέκρουσε σε κολώνα πεζοδρομίου και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε για περίπου 15 μέτρα και τελικώς σταμάτησε σε ένα μαντρότοιχο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Τα ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στην πρώτη τάξη του λυκείου του Αγίου Στεφάνου και ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ.

Οι κοπέλες είχαν πάει σε κτήμα της περιοχής, όπου παιδιά της τρίτης λυκείου του Αγίου Στεφάνου έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτυ. Κάποια στιγμή κουράστηκαν και η μητέρα μιας από τις κοπέλες ήρθε να τις πάρει.

Τα μηνύματα από φίλους και γνωστούς στο Facebook για τις τέσσερις κοπέλες που επέστρεφαν από πάρτι, ραγίζουν καρδιές.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook