Να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου Περιβολίων και στον Α.Ο. Χανιά ζητά με επιστολή του προς το Δήμο Χανίων ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Ντερμανάκης.

Στη συγκεκριμένη επιστολή ο κ. Ντερμανάκης αναφέρεται και στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανόλη Μαθιουλάκη - δεν τον κατονομάζει - που έκανε λόγο για τήρηση κάποιων όρων από το Δήμο ώστε να μπει στο γήπεδο και ο ΑΟΧ.

Η σχετική επιστολή:

"ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς : κ. Δήμαρχο Χανίων 
Κα Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
κ.κ. Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Κυρία Πρόεδρε,

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ το τελευταίο διάστημα επιδεικνύει στάση ευθύνης μην απαντώντας σε αλλεπάλληλες εμπρηστικές και προκλητικές εν πολλοίς δηλώσεις, παραγόντων άλλου σωματείου αναφορικά με το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.
Μετά τη στάση της ΠΑΕ Πλατανιάς στην μεταξύ μας σύσκεψη όπου συμφωνούσε διαφωνώντας, μετά τις νέες χθεσινές εμπρηστικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στα τηλεοπτικά συνεργεία όπου παρουσιάσθηκε εκ νέου ως τοποτηρητής της Δημοτικής περιουσίας βάζοντας ακατανόητους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του Δημοτικού Γηπέδου από την ομάδα μας και επιθυμώντας να ασχοληθούμε με το θέμα στην ουσία του, αποφεύγοντας δημόσιες απαντήσεις που θα ήταν μεν απολύτως δικαιολογημένες και ίσως επιβεβλημένες, θα έριχναν όμως λάδι στη φωτιά, όπως ακριβώς φαίνεται να επιζητά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς που αναλώνεται πλέον επί εβδομαδιαίας βάσεως σε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, ζητούμε να εισάγετε το συντομότερο δυνατόν στο Δημοτικό συμβούλιο ως θέμα ημερησίας διάταξης ή ως εκτός ημερησίας διάταξης την «Παραχώρηση χρήσης Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κατά προτεραιότητα για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014» .Δηλώνουμε δε ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κάναμε τεράστια υπομονή που όμως δε θα πρέπει να ληφθεί ως αδυναμία. 
Θα Σας παρακαλούσαμε θερμά για τη συνεργασία Σας και την κατανόηση του επείγοντος χαρακτήρος του ζητήματος που καθημερινά επιφέρει οικονομική ζημία στον Σύλλογο μας, την ομάδα όλων των Χανιωτών, τον Ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Χανιά.
Παρακαλούμε, τέλος, όπως το εν λόγω έγγραφο διαβιβασθεί αρμοδίως και εγκαίρως στους επικεφαλής όλων των Δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Χανιά, 25/6/2013

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γιάννης Ι. Ντερμανάκης"Λευτέρης Αντωνακάκης