Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, τα στοιχεία ταυτότητας, και οι φωτογραφίες  των δύο αλλοδαπών, υπηκόων Σερβίας, ηλικίας 37 και 45 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στο συνοριακό φυλάκιο Ευζώνων και κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, γνωστή και ως \”Ροζ Πάνθηρες\”. (Δείτε εδώ)

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα εγκλήματα της ένταξης – συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, που επιδίωκε τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων και συγκεκριμένα διακεκριμένων κλοπών και διακεκριμένων κλοπών, από κοινού κατ’ εξακολούθηση, από περισσότερους δράστες, που είχαν ενωθεί για τη διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα και που η αξία των κλοπών υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ καθώς και πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

Πρόκειται για τους :

\"\"

MLADENOVIC (επ) GORAN (ον) του DRAGAN και της PARASKEVA γεν. 29.09.1968 στη Σερβία

\"\"

JOSIPOVIC (επ) NEDELJKO (ον) του SLAVKO και της ZORKA γεν. 15.02.1976 στη Σερβία

Η δημοσίευση αυτή, χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην εξακρίβωση της συμμετοχής των παραπάνω συλληφθέντων σε άλλες διακεκριμένες κλοπές, ανά την Ελλάδα, ήτοι εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας, ως και τυχόν άλλων συνεργών τους, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και για τον κολασμό των ως άνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 28310 – 88189 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook