Σήμερα 26/6, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε Ηράκλειο, Ιεράπετρα και Χανιά από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πλατεία Δασκαλογιάννη και ώρα 7:30 μ.μ

Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τραγούδια και χορούς του χθες και του σήμερα από την Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μουσικοί καλλιτέχνες: Καραπουλάκης Στέλιος, Συγλέτος Δημήτρης και Στρατής Φραγκιαδάκης.

Το χορευτικό μέρος της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι σχολές χορού Duende και DanziAmo με μοντέρνους – σύγχρονους χορούς και ο Όμιλος Βρακοφόρων Νέας Γενιάς με παραδοσιακούς χορούς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Παραλιακός χώρος πίσω από το Δημαρχείο στις 6μ.μ.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λασιθίου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και του Δήμου Αγίου Νικολάου διαγωνισμό παραδοσιακής μαγειρικής με κριτές τους: Λευτέρη Λαζάρου, Ηλία Μαμαλάκη, Γιάννη Μάργαρη, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Χατζηανέστη.

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Μαγειρικές εντός» με συνταγές κρατούμενων μελών του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και την επιμέλεια του Ηλία Μαμαλάκη. Την εκδήλωση πλαισιώνουν ο Ψαρογιώργης και τα συγκροτήματα «Πέρα Μπάντα» και «Oxymoron».

Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο και προαιρετικά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την υποστήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων.

ΧΑΝΙΑ

Πλατεία Αγοράς και ώρα 10 – 12 π.μ.

Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει ποδηλατοβόλτα με την εθελοντική συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΤΑΛΩΣ» με Αφετηρία την Πλατεία Αγοράς, στάση στην Πλατεία Δικαστηρίων και μέσω του κόμβου Κλαδισού, στην Αγροτική Φυλακή Αγυιάς και κατάληξη στην Πλατεία 1866.
Αγροτική Φυλακή Αγυιάς Χανίων και ώρα 5-7 μ.μ.

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ κρατουμένων Αγροτικής Φυλακής Αγυιάς και μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Ενετικό Λιμάνι Χανίων – Γιαλί Τζαμίσι και ώρα 20:00 – 22:00

Καλλιτεχνικά Δρώμενα από τη Σχολή Χορού \”Χορότεχνο\”

Οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ κορυφώνονται την Παρασκευή 28/6/2013 στις 8:30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με Χορευτική Παράσταση από τη Σχολή Χορού \”Latin by Kostas & Eirini\” και Θεατρική Παράσταση με τίτλο \”Ζωές παράλληλες\” από την Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook