Πιο ψηλά από πέρσι στοχεύει ο Πλατανιάς όπως δήλωσε και ο Νίκολα Μπέλιτς, που παραμένει κάτοικος Χανίων.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των \”ερυθρόλευκων\” για τους στόχους τόσο της ομάδας όσο και τους δικούς του.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για τα όσα δήλωσε:
Η κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης από την ένατη, στην οποία τερμάτισε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League ΟΠΑΠ, είναι, σύμφωνα με τον Νίκολα Μπέλιτς, ο στόχος της ομάδας του Πλατανιά Χανίων τη νέα χρονιά, όπως τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα για δύο, ακόμη, χρόνια, εξέφρασε την ικανοποίησή του γι” αυτή την εξέλιξη και εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Πλατανιά να πετύχει τους φετινούς στόχους του.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί τους προηγούμενους τρεις – τέσσερις μήνες έδωσα τα πάντα για την ομάδα και η ομάδα κατάφερε, χάρη στην ομαδική δουλειά, να μείνει στη Super League. Βλέπω ότι οι άνθρωποι εδώ με αγαπάνε πάρα πολύ και θέλω την επόμενη χρονιά να ξεκινήσω με πολλή δύναμη για να δείξω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ότι ο Πλατανιάς μπορεί να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων, ο Νίκολα Μπέλιτς σημείωσε ότι «αν και είναι νέα στη Super League, προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω ότι με τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον νέο προπονητή μπορούμε να πετύχουμε πολλά καλά πράγματα αυτή την αγωνιστική περίοδο».
Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά την περίοδο της προετοιμασίας για να δείξω στον προπονητή μας τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω να πετύχω 5-6 γκολ και να δώσω 5-6 ασίστ σε συμπαίκτες μου. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στη δική μου θέση αυτό πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθεί να κάνει. Αν δεν τα καταφέρω, δεν θα είμαι χαρούμενος. Ελπίζω, επίσης, η ομάδα να συνεχίσει να έχει ομαδικό πνεύμα, οικογενειακό κλίμα και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε μία καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Super League», επεσήμανε ο Νίκολα Μπέλιτς.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook