Μια 40χρονη Πατρινή διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Κέρκυρα, όπου παρέμεινε μαζί με το σύντροφό της για μία περίπου εβδομάδα.

Μία από τις μέρες των διακοπών, όμως, έχασε τη φωτογραφική της μηχανή, η οποία μεταξύ άλλων περιείχε δικές της γυμνές φωτογραφίες αλλά και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσής της με το συνοδό της.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μαζί της τη φωτογραφική μηχανή θυμήθηκε αμέσως ότι την είχε ξεχάσει στο τραπέζι ενός καφέ που λίγη ώρα νωρίτερα είχε επισκεφθεί στο νησί.

Πήγε κατευθείαν ξανά στο μαγαζί για να ζητήσει τη μηχανή της αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος αρνήθηκε ότι την είχε βρει. Η ίδια, ωστόσο, δεν τον πίστεψε, αφού ακόμα και η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Όμως δεν μπορούσε να επιμείνει, εφόσον ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός λέγοντάς της ότι μπορεί να είχε ξεχάσει τη φωτογραφική μηχανή στο τραπέζι αλλά να την είχε αρπάξει κάποιος άλλος πελάτης.

Το θέμα είναι ότι μετά από διάστημα δύο μηνών περίπου, η γυναίκα άρχισε να ψάχνει επίμονα στο Ίντερνετ και σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, φοβούμενη μήπως υπάρχει κάποια από τις φωτογραφίες της. Και, δυστυχώς, οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν.

Ο άγνωστος που είχε κλέψει τη μηχανή είχε βρει τις φωτογραφίες της και ορισμένες από αυτές τις είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Το ευτύχημα ήταν πως σε καμία δεν φαινόταν καθαρά το πρόσωπό της, ωστόσο θα μπορούσε εύκολα κανείς να την αναγνωρίσει.

Υποβάλλει μηνύσεις

Από τη στιγμή της δραματικής ανακάλυψης η ίδια άρχισε να ζει πραγματικό εφιάλτη. Επικοινώνησε εκ νέου με τον ιδιοκτήτη του καφέ στο νησί για να τον καταστήσει υπεύθυνο για ό,τι συνέβη αν και εκείνος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.

Όμως η ίδια απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του αλλά και κατ\’ αγνώστων. Φαίνεται, ωστόσο, ότι κάθε προσπάθειά της να επιβεβαιωθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος όλων και να τιμωρηθεί μάλλον θα αποδειχθεί αδιέξοδη εφόσον δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Η ίδια πάντως είναι αποφασισμένη, όπως λέει, να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook