Πριν από περίπου ένα χρόνο, σε μια απλή εξέταση ρουτίνας, ο 18χρονος τότε Νέιθαν Λίπιτ από την Βρετανία, έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στους όρχεις.

Τα άσχημα αυτά νέα, στοίχησαν στον νεαρό όχι μόνο την ηρεμία του αλλά και τον ένα του όρχι, αφού οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να του τον αφαιρέσουν προκειμένου να μην εξαπλωθεί ασθένεια.

Σε χρόνο ρεκόρ, οι γιατροί έβαλαν τον νεαρό στο χειρουργείο και τον ευνούχισαν!

Από την μέρα που βγήκε από το νοσοκομείο, ο Νέιθαν ξεκίνησε μια πραγματική μάχη κατά της ασθένειας, δημιουργώντας έναν ενημερωτικό ιστότοπο για τον καρκίνο τον όρχεων και λαμβάνοντας μέρος σε δεκάδες φιλανθρωπικά προγράμματα.

Μερικές όμως εβδομάδες μετά την εγχείρηση, ο Νέιθαν Λίπιτ έμαθε την σκληρή αλήθεια από το στόμα μιας νοσοκόμας που είχε στα χέρια της τα αποτελέσματα της βιοψίας που είχε κάνει ο Νέιθαν.

Ο νεαρός δεν έπασχε ποτέ από καρκίνο των όρχεων και το μόνο πρόβλημα που είχε, ήταν τελικά μια κύστη!

Το χειρότερο είναι ότι οι γιατροί δεν του ζήτησαν ούτε συγνώμη που του αφαίρεσαν τον ένα όρχι χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

«Νιώθω σαν να έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου», λέει τώρα ο Νέιθαν, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

Όπως μάλιστα αναφέρει ο νεαρός, ενώ στην αρχή έχει σκεφτεί να κινηθεί νομικά εναντίον των γιατρών, τώρα πια δεν έχει τις δυνάμεις να το κάνει.

«Νιώθω ότι πέρασα πάρα πολλά. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω τη ζωή μου»., λέει ο Νέιθαν.

dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook