Ολόκληρη η τοπική κοιωνία στο Κρανίδι είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στην περιοχή.

Οι φίλοι και οι γείτονες που ενίσχυαν οικονομικά μία φτωχή οικογένεια που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας, δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να τους δουν νεκρούς.

Συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι έμενε η μητέρα με τον γιό της και οι γείτονες τους γνώριζαν και τους βοηθούσαν όσο μπορούσαν. Τον τελευταίο καιρό η μητέρα δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά και όπως αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα είχε φύγει από τη ζωή ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της σε αποσύνθεση.

Σύμφωνα με το paratiritis-news.com, ο γιος της που ζούσε με τη νεκρή μητέρα του και έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα έδωσε τέλος στη ζωή του αφού προφανώς δεν άντεξε την απουσία της και έδεσε μία θηλιά στον λαιμό του.

Η δυσοσμία από το πτώμα της γυναίκας ήταν έντονη και έτσι κατάλαβαν οι γείτονές της ότι κάτι συνέβαινε και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού ήταν όλοι στις θέσεις τους το πρωί και παρόλο που ήταν απόγευμα ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των γειτόνων, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προτιμούν να δουλεύουν κυριολεκτικά όλη την μέρα αφού καταλαβαίνουν τις ανάγκες προστασίας της κοινωνίας και δεν επαναπαύονται στο ωράριό τους.

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ένα πτώμα σε αποσύνθεση και τον γιο κρεμασμένο και αμέσως κάλεσαν ιατροδικαστή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Είναι μία ιστορία πρωτόγνωρη όχι μόνο για το Κρανίδι αλλά για ολόκληρη την Αργολίδα που δείχνει το δέσιμο που είχε ο γιος με τη μητέρα του που δεν την άφησε ούτε όταν πέθανε και φαίνεται πως όταν συνηδειτοποίησε πως δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του σοκάροντας ολόκληρη την πόλη.


nocomments.gr