Σε τραγωδία κατέληξε ο καυγάς ενός 16χρονου τοξικομανούς με έναν 18χρονο. Ο νεαρός δέχθηκε ένα δυνατό χαστούκι, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα ξεψύχησε από οξύτατο εγκεφαλικό και πνευμονολογικό οίδημα.

Δεχόμενος μόλις μια σφαλιάρα από τον 18χρόνο ο τοξικομανής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα. «Ο 16χρόνος μεταφέρθηκε ζωντανός στο Νοσοκομείο όπου μέσα σε λίγη ώρα έχασε τη ζωή του.

Του έγινε τεχνική αναπνοή αλλά δεν κατέστη εφικτό να κρατηθεί στη ζωή» αναφέρει ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή του νεαρού κ. Νίκος Κνηφίδης μιλώντας στοThrakiToday.com εξηγώντας πως «ο νεαρός βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο και λιποθύμησε. Ο θάνατός του δεν αποδίδεται στη συμπλοκή, καθώς δεν έφερε σημάδια σωματικής βίας ο θανών, πέραν κάποιων μικρών εκδορές στο πρόσωπο».

Τα ευρήματα της νεκροψίας εστάλησαν για περαιτέρω τοξικολογική διερεύνηση και τα αποτελέσματά τους αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

thrakitoday.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook