Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού στο γήπεδο των Καθιανών.
Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας του Ακρωτηρίου:

Τη Δευτέρα 24/6/2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή των ακαδημιών του Πανακρωτηριακού Αθλητικού Ομίλου στο ανανεωμένο γήπεδο των Καθιανών. Η συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων ήταν εντυπωσιακή δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξη στο Πανακρωτηριακό Αθλητικό Όμιλο με την ανανέωση των εγγραφών για νέα σεζόν.

Εκεί βρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, όπου ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και επιτυχίες και με τη στήριξη πλέον του Μέγα Χορηγού της ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ. Η εκδήλωση περιελάμβανε κλήρωση με πλούσια δώρα, φαγητό, μουσική και πολλά παιχνίδια τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους μας.

Ειδικότερα στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης διεξήχθηκαν αγώνες επίδειξης από το τμήμα  Εισαγωγής, το τμήμα Pro Junior (2005-06) και το τμήμα Junior (2003-04). Εν συνεχεία διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπυ των Προπαίδων (2001-02) με γονείς της Ακαδημίας, o αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων Παίδων (1997-98 εναντίον 1999-2000). Στο δεύτερος μέρος της εκδήλωσης διεξήχθησαν  διαγωνισμοί – παιχνίδια δεξιοτεχνίας για το τμήμα Εισαγωγής το Soccer Bowlling με νικητή το Γιώργο Κότσιο, στο τμήμα Pro Junior το Soccer Track of Battle με νικητή τον Γιώργο Καρακαλίδη, στο τμήμα Junior  το Dribbling Hero με νικητή τον Αλέξη Παπαδεράκη και στο τμήμα Προπαίδων το Ball in Air με νικητή τον Πέτρο Πολυχρονάκη.

Σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές αναμνηστικά δώρα. Στη απονομή των νικητών συμμετείχε ο κ. Βούρβαχης Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων.  Στο κλείσιμο της βραδιάς και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εκτός προγράμματος, έγινε νέο μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ Γονέων, Προπονητών , μελών του Δ.Σ και Παιδιών.

Τα μέλη του ΔΣ του Πανακρωτηριακού Αθηλητικού Ομίλου σας εύχονται καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση για τη νέα σεζόν!

 
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook