Πόσο μακριά θα φτάνατε για να χάσετε μερικά παραπανίσια κιλά; Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σάς έλεγε ότι μπορείτε μέσα σε ένα μήνα να απαλλαγείτε από 10 κιλά;

Η Erica Renteria από τις ΗΠΑ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Foxnews, ήταν έτοιμη να δοκιμάσει μια νέα μέθοδο που εφαρμόζει ο πλαστικός χειρουργός Dr. Nicolas Chugay.

«Θέλω να χάσω βάρος γιατί έχω κάτι σημαντικό το επόμενο διάστημα και δε με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα τα χάσω, αλλά να τα χάσω» είπε η ίδια.Έχοντας δοκιμάσει πολλές δίαιτες, αλλά μη μπορώντας να ακολουθήσει καμία με ευλάβεια μετά από κάποιο διάστημα, η Erica αποφάσισε να απευθυνθεί στον Dr. Chugay για να δοκιμάσει το «έμπλαστρο της γλώσσας».Πρόκειται για ένα μικρό έμπλαστρο, στο μέγεθος ενός γραμματόσημου, που τοποθετείται με ράμματα στη γλώσσα. Η επέμβαση δε διαρκεί πάνω από 10 λεπτά και γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετά από αυτή ο ασθενής δε μπορεί να φάει στερεά τροφή, παρά μόνο υγρή.«Είναι δυσάρεστη η αίσθηση και δε θες να φας φαγητό» λέει η Erica.Ο γιατρός ανέφερε ακόμη ότι το έμπλαστρο πρέπει να αφαιρεθεί μέσα σε 30 μέρες. «Είχα ασθενείς που κατάφεραν να χάσουν μέχρι και 22 κιλά, όμως η πλειοψηφία χάνει από 10 μέχρι 13 κιλά» πρόσθεσε.
newsbeast.gr