Τελευταία ενημέρωση 12.20 μ.μ.

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης του Ισραήλ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερες διακοπές στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ελούντα, ενώ παράλληλα θα επιθεωρήσει και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τους επισκέπτες από το Ισραήλ.

Το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος του Ισραήλ, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης, και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Θέμα της σύσκεψης, η ασφάλεια των χιλιάδων τουριστών που φτάνουν στην Κρήτη από το Ισραήλ.

Στη σύσκεψη μετείχε και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκεται στο νησί, καθώς και η ηγεσία της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παρούσες ήταν και δυνάμεις από το Ισραήλ. Μάλιστα το αεροδρόμιο έχει μετατραπεί σε \’\’φρούριο\’\’, με αστυνομικούς να βρίσκονται ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισραηλινός κυβερνητικός παράγοντας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το επίπεδο ασφάλειας των επισκεπτών της Κρήτης από το Ισραήλ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το ίδιο θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook