Τα πρατήρια υγρών καυσίμων AVIN και η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινιάζουν το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών WIN FOR YOU.

Χρησιμοποιώντας έως και τις 31 Αυγούστου 2013 τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕbank σε επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων AVIN, διευκολύνετε τις συναλλαγές σας, ενώ παράλληλα κερδίζετε επιστροφή στο λογαριασμό σας ποσού ίσο με το 5% της αξίας των αγορών σας.

Επωφεληθείτε από την προωθητική περίοδο του προγράμματος WIN FOR YOU και πραγματοποιήστε τις αγορές σας σε καύσιμα στα επιλεγμένα πρατήρια AVIN.

Με τις πιστωτικές κάρτες Πειραιώς και πρώην ΑΤΕbank ξεγνοιάστε, χωρίς ανάγκη για μετρητά και κερδίστε!

Στο www.avinoil.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στο πρόγραμμα WIN FOR YOU. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του προγράμματος WIN FOR YOU στο τηλέφωνο 18218 και στις ιστοσελίδες www.piraeusbank.gr και www.atebank.gr.

Το ποσοστό επιστροφής 5% θα ισχύει έως 31/08/2013. Μετά την λήξη της προωθητικής περιόδου το ποσοστό επιστροφής διαμορφώνεται στο 2%.

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977.

Διαγράφοντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, σήμερα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί περισσότερα από 500 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 Με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων της , έχει ως βασικό προμηθευτή τη Motor Oil Hellas, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Καύσιμα υψηλής ποιότητας τροφοδοτούν με δύναμη και ενέργεια τη βιομηχανία, την αεροπορία, τα ιδιωτικά και επαγγελματικά οχήματα.

Βενζίνη, πετρέλαιο, άσφαλτος, μαζούτ, λιπαντικά που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, συνθέτουν ένα ολιστικό πακέτο προϊόντων κίνησης, θέρμανσης, λίπανσης, οδοποιΐας και λειτουργίας βιομηχανικών μονάδων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook