Τις δυνατότητες και τους τρόπους προβολής του ιστορικού μνημείου του Ναού των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που γιορτάζουν αύριο Σάββατο και την ένταξη του ιστορικού Ναού των Δομηνικανών στο θρησκευτικό τουρισμό συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον ιερέα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγ. Δημητρίου.

Παράλληλα ο εφημέριος της Ενορίας π. Εμμανουήλ Ζερβάκης και οι Εκκλησιαστικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Περοδασκαλάκης και Θόδωρας Αποστολάκης ενημέρωσαν και κάλεσαν τον Περιφερειάρχη να παραβρεθεί στην Ακολουθία που θα τελεστεί αύριο Σάββατο ημέρα της εορτής της μνήμης των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Στον ιστορικό Ναό θα ψαλεί απόψε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, ενώ το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Αμέσως μετά στις 10:15 του Σαββάτου στον ιστορικό Ναό για πρώτη φορά θα ακολουθήσει Θεία Λειτουργία στα Ρώσικα από Ρώσο ιερέα, ενώ όπως ανακοίνωσε ο εφημέριος της Ενορίας στην Θεία Λειτουργία-μέσω τουριστικού γραφείου- θα παραβρεθούν περισσότεροι από 300 Ρώσοι τουρίστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook