Η Renault πρωτοτυπεί και στα επαγγελματικά οχήματα, καθώς κυκλοφορεί μια έκδοση Cargo για το μικρό ηλεκτροκίνητό της, Twizy.

Το Twizy Cargo έχει δεχτεί ορισμένες μετατροπές (σε σχέση με το απλό Twizy) ώστε να προσφέρει ένα στοιχειώδη χώρο φόρτωσης για τις μικρές μεταφορικές απαιτήσεις μέσα στην πόλη. Έτσι λοιπόν, έχει αφαιρεθεί το πίσω κάθισμα, για να υπάρξει ένα πορτμπαγκάζ 180 λίτρων.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε μια πίσω πόρτα φόρτωσης, η οποία ανοίγει 90 μοίρες και είναι απολύτως υδατοστεγής, για να προστατεύονται τα εμπορεύματα.

Χάρη επομένως, στις λιλιπούτειες διαστάσεις του, το Twizy Cargo υπόσχεται εύκολη πρόσβαση για κάθε επαγγελματία στα αστικά κέντρα των μεγαλουπόλεων, με μεγαλύτερη ασφάλεια από ένα scooter.

\"\"

Επιπλέον, το Twizy Cargo θα διαθέτει δύο επιλογές ηλεκτροκινητήρα, τον απλό 45 LIFE MA L6e των 5 ίππων, που επιτρέπει στο μοντέλο να κινηθεί μέχρι τα 45 χλμ/ώρα και τον αναβαθμισμένο LIFE MB δίχτυα L7e των 17 ίππων με τελική τα 80 χλμ/ώρα. Ανεξάρτητα από το μοτέρ που θα επιλεγεί, η αυτονομία τους θα αγγίζει τα 50-80 χλμ.

Τέλος, στη Γαλλία, η τιμολόγηση ξεκινά από 6.750 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, ενώ η μπαταρία του οχήματος δίδεται με τη μορφή ενοικίασης.

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook