Το Θέατρο του Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων περιλαμβάνει μοναδικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που περιοδεύουν στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της Ελλάδας και ξεκινούν από την Τετάρτη 03 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Καταξιωμένοι Έλληνες και Ξένοι καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας αλλά και σύγχρονες θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, υπόσχονται να γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες με εξαιρετικές μελωδίες και εικόνες…

ΤΕΤΑΡΤΗ 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ : ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο \”To αστέρι κι η ευχή\”. Η παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της τον χειμώνα που μας πέρασε.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:30 | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook