Στην Αθήνα βρίσκεται ο ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Τα προβλήματα, πέρα από τα οικονομικά, είναι πολλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. 
Πέντε ποδοσφαιριστές που αποτελούν από τα πρώτα «βιολιά» της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, έχουν μείνει εκτός πλάνων. Συγκεκριμένα, θ’ απουσιάσουν οι τραυματίες Μπουλούτ, Γιακούπου, Καμπάνταης και Κιάσσος, συν τον τιμωρημένο Παπουλή είναι οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον δύσκολο αγώνα.
Το Σάββατο το πρωί, οι «ασπρόμαυροι», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην συνέχεια, ο «αλενατόρε» ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Τάντιτς, Ρόβα, Ρούσεφ, Γαλανόπουλο, Ζορμπά, Κάλαϊτζιτς, Πίτσο, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκη, Κατσικογιάννη, Αγρίτη, Μπούρμπο Χαριτωνίδη και Μπερτίν. 
Από την Παρασκευή το απόγευμα, μέσα στα αγωνιστικά, έχουν συμπεριληφθεί και οι δηλώσεις του προέδρου της Ηλιούπολης ο οποίος εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση προς τον ΟΦΗ κάνοντας γνωστό, ότι δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στους φίλους της Κρητικής ομάδας που είχαν σκοπό να παρευρεθούν στην αναμέτρηση. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσακογιάννη

Προς ενημέρωσή σας: Επτά χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι της ΠΑΕ Ηλιούπολη, η πορεία είναι διαρκώς ανοδική. Δεν χρωστάμε πουθενά και σε κανέναν, πράγματα άγνωστα προς εσάς.
Σας προτείνουμε τα χρήματα που θα ξοδεύατε για να παρακολουθήσετε την κυριακάτικη αναμέτρηση, να τα διαθέσετε για να βοηθήσετε την ανίκανη διοίκηση σας να πάρει την αδειοδότηση. Όχι ότι μπορείτε ή θα τη χρειαστείτε.
Μην αποπροσανατολίζεστε από το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας σας, που δεν είναι άλλο από τις διοικήσεις σας. Εκεί να ψάξετε τους ΨΕΥΤΕΣ.
Μιλήσατε για πληγωμένη περηφάνια. Η δική σας που είναι απέναντι σε όσους έχουν κατά καιρούς διοικήσει την ομάδα ή διαχειριστεί τα χρήματά σας; Σας προκαλώ να δείτε τα έσοδα που έχω διαχειριστεί εγώ και τα έσοδα που έχουν διαχειριστεί οι ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Γεώργιος Τσακογιάννης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook