Δύο ποδοσφαιριστές της Εστουδιάντες στέλνουν στον ΟΦΗ σημερινά δημοσιεύματα από την Αργεντινή και τα οποία… ξετρύπωσε το Gentikoule. Ο λόγος για τους μεσοεπιθετικούς Μάικλ Όγιος και Μαουρίτσιο Καράσκο. Δείτε videos με τους δύο Αργεντινούς.

Από το πρωί του Σαββάτου, η ιστοσελίδα «eldia.com.ar» μεταδίδει την είδηση ότι οι δύο ποδοσφαιριστές αποχωρούν από την Αργεντινή και την Εστουδιάντες με προορισμό την Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το κοινό σημείο επαφής είναι ο μάνατζερ του Λουτσιάνο Γκαλέτι, Φακούντο Φράγκα.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει η είδηση ότι ο ΟΦΗ θέλει τους δύο ποδοσφαιριστές των «Φοιτητών» (σημ. είναι το παρατσούκλι της Εστουδιάντες): Μάικλ Όγιος και Μαουρίτσιο Καράσκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον Φακούντο Φράγκα, που είναι ο μάνατζερ του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αν ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο (τεχνικός της Εστουδιάντες) πει το «ναι», τότε φεύγουν. Ο Καράσκο επιστρέφει από δανεισμό και αν φύγει ξανά, τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του».

Μένει βέβαια να φανεί αν κάποιος από τους δύο ποδοσφαιριστές ενδιαφέρει πραγματικά τον ΟΦΗ.

Ποιοι είναι οι δύο Αργεντινοί:

… Ο Μάικλ Όγιος

Ο Μάικλ Όγιος είναι 21 χρονών (γεν. 2/8/1991) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσεις. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από τα τμήματα υποδομής και μέχρι το 2011 αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής είχε ανοδική πορεία μέχρι τον Απρίλιο του 2011 όταν είχε ένα τροχαίο ατύχημα που τον άφησε πίσω. Μέχρι τότε είχε σκοράρει με την «μπιανκοσελέστε» στο Κόπα Αμέρικα U20.

… Και ο Μαουρίτσιο Καράσκο

Ο Μαουρίτσιο Καράσκο είναι 26 χρονών (24/9/1987) και την φετινή σαιζόν αγωνιζόταν – δανεικός – στους Ρέιντζερς της Χιλής. Παρά το γεγονός ότι ανήκει στην Εστουδιάντες από το 2008, στους «Φοιτητές» αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς δόθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες της Αργεντινής. Είναι μεσοεπιθετικός.

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook