Αναυδοι έμειναν το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες καλεσμένοι Ροδίτες, που ήταν προσκεκλημένοι σε γάμο ζευγαριού, στον Ευαγγελισμό της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ συγγενείς του ζευγαριού, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο, διέκοψε επιτόπου, τους παράτησε κι έφυγε χωρίς να επιστρέψει(!) επειδή εκνευρίστηκε που φίλοι του γαμπρού στο «Ησαία χόρευε» τον χτύπησαν δύο φορές δυνατά στην πλάτη!

Εδώ δεν είναι ρινγκ, είπε διακόπτοντας το μυστήριο ο ιερέας και με μια κίνηση που ξάφνιασε περισσότερα από 300 άτομα αλλά και το ίδιο το ζευγάρι, έφυγε από την εκκλησία διακόπτοντας το μυστήριο!

Το ζευγάρι, οι κουμπάροι, οι συγγενείς και οι δεκάδες καλεσμένοι έμειναν άφωνοι.

Τη λύση έδωσε ευτυχώς ο ιερέας Ιωάννης Χαλκιάς, ιερατικός επίτροπος, που παρίστατο και συνέχισε ολοκληρώνοντας το μυστήριο για το ζευγάρι.

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές για τη Ρόδο. Και δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, λίγες μέρες μετά το άλλο περιστατικό στην Αγία Ελεούσα που πήρε πανελλήνιες διαστάσεις (όπου η Μητρόπολη αρνήθηκε να μπουν ανάδοχοι σε βάπτιση οι 7 κουμπάροι που είχαν παντρέψει το ζευγάρι) ότι πλέον στην Μητρόπολη Ρόδου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, με ορισμένους από τους ιερείς.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook