Τι και αν η επιστήμη αναφέρει ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μόνο για δύο μήνες χωρίς φαγητό, ο Kirby de Lanerolle επιμένει ότι τρέφεται μόνο με… αέρα.

Ο νεαρός άνδρας από τη Σρι Λάνκα όπως υποστηρίζει εκτός των άλλων μπορεί να αντιστρέψει τη διαδικασία γήρανσης και να γίνει αθάνατος.

Για να τα καταφέρει όλα αυτά υποστηρίζει ότι ζει με "φως, τον αέρα" και "τις δονήσεις του Θεού". Όσον αφορά τις θερμίδες, αυτές προέρχονται από τα φωτόνια, το φως, τις δονήσεις και τον άνεμο.

Ο Kirby υποστηρίζει ότι τους δέκα τελευταίους μήνες έχει φάει μόλις επτά γεύματα των 500 μόλις θερμίδων. Μάλιστα είπε ότι τον "αρρώστησαν".

"Όταν τρώω φαγητό, νιώθω πολύ κουρασμένος. Η εγρήγορσή μου εξαφανίζεται πια όταν τρώω" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα odditycentral.com, ο de Lanerolle ήταν χρήστης ναρκωτικών μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Παρ' όλο το μπλέξιμό του με τα ναρκωτικά, κατάφερε να πάρει χρυσό μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες εφήβων στη σκοποβολή το 1995, να κερδίσει πολλά μετάλλια σε αγώνες μποξ, να γίνει Σύμβουλος του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Σρι Λάνκα και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail,είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει ολοκληρώσει μαραθώνιο, έχοντας ζήσει επί τρεις μήνες μόνο με νερό.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια διάβασε κάπου για ανθρώπους που δεν είχαν φάει τίποτα επί έξι χρόνια και δεν είχαν πιει ούτε νερό για 40 μέρες και νύχτες.

Πείστηκε από έναν γκουρού, ότι ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις προκαλούνται από το φαγητό.

news247.gr